Tema Editörü

Banlanan adsense tekrar banı açılır mı

NickyNicky is verified member.

'Todo o nada'
Admin
Reaksiyon puanı
0
Konu Sahibi
Google AdSense hesabı banlandıysa tekrar açılması bazen mümkündür, ancak bu tamamen ban sebebine bağlıdır. Özellikle “geçersiz trafik”, “politikaya aykırı içerik” veya “sahte tıklama” nedeniyle kapatılan hesapların geri açılması oldukça zordur.

Genelde şu yollar denenir:

• AdSense panelindeki itiraz formunu doldurmak
  • İhlalin neden kaynaklandığını detaylı açıklamak
  • Sorunlu trafik kaynaklarını kaldırmak
  • Politika ihlali olan içerikleri temizlemek
  • Bot, teşvikli tıklama veya kalitesiz trafik varsa tamamen kesmek

Google bazen inceleme sonrası hesabı yeniden aktif eder, ancak çoğu kalıcı ban geri açılmaz.

Dikkat edilmesi gerekenler:

• Aynı kişi adına tekrar hesap açmak genellikle tekrar ban ile sonuçlanabilir.
  • Aynı IP, adres, ödeme bilgisi, domain veya cihaz eşleşmeleri risktir.
  • “Satılık eski AdSense” gibi yöntemler çoğu zaman kısa sürede yeniden kapanır.

Siteniz banlandıysa sizin için bir itiraz metni hazırladık tekrar deneyin belki açılabilir. denemekten vazgeçmeyin

Merhaba Google AdSense Ekibi,

AdSense hesabımın devre dışı bırakıldığını öğrendim ve durumu detaylı şekilde inceleyerek gerekli kontrolleri sağladım. Politika ihlaline sebep olmuş olabilecek tüm unsurları gözden geçirip gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdim.

Hesabımda oluşmuş olabilecek geçersiz trafik, yanlış yönlendirme veya politika ihlallerinin bilinçli olarak yapılmadığını belirtmek isterim. Özellikle trafik kaynaklarımı yeniden analiz ederek düşük kaliteli ve şüpheli ziyaretçi kaynaklarını kaldırdım. Ayrıca site içeriklerimi AdSense politikalarına uygun hale getirmek için gerekli düzenlemeleri yaptım.

Google AdSense program politikalarına uygun hareket etmenin öneminin farkındayım ve bundan sonraki süreçte tüm kurallara eksiksiz şekilde uyacağımı taahhüt ederim.

Hesabımın yeniden incelenmesini ve mümkünse tekrar etkinleştirilmesini rica ediyorum.

İlginiz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Geri